GibraltarasGibraltaras, Ispanija100 EUR/asm.

Ką matysite

  • Laisvai bėgiojančias beždžiones
  • Aplankysite D.Britanijos koloniją
  • Pasivažinėjimas lėktuvo kilimo taku
  • Šv. Mykolo urvo  tunelis, vedantis tiesiai į Afriką.
  • Europe point švyturį
  • Nuostabias atodangas į Gibraltarą, Ispaniją ir Afriką
  • Pamatysite laisvai plaukiojančius delfinus.

Programos aprašymas

Ar jūs kada nors matėte beždžiones, laisvai bėgiojančias Europoje? O ar keliaudami per pietų Ispaniją tikėjotės atsidurti Didžiojoje Britanijoje? Ar kada nors važiavote savo automobiliu ant lėktuvo kilimo ir tūpimo tako? Visa tai galite patirti bene tik viename keistame Europos lopinėlyje – Gibraltare. Legenda byloja, kad iš Gibraltaro Šv. Mykolo urvo yra tunelis, vedantis tiesiai į Afriką.

Mūsų patyrusi komanda saugiai nuveš jus į Gibraltarą ir patars, kaip pamatyti visą šio unikalaus krašto grožį. Kelionė prasidės nuostabia išvyka laivu, kur plauksime pažiūrėti delfinų, kurie plaukia būriais šalia laivo. Tai bus nepamirštama patirtis, stebint šiuos gražius ir žaismingus jūros gyventojus jų natūralioje aplinkoje.

Po šios nuostabios delfinų stebėjimo patirties kilsime į Gibraltaro kalną. Čia galėsite mėgautis įspūdingais vaizdais, aplankyti senovinius fortifikacijas ir susipažinti su garsiosiomis Gibraltaro beždžionėmis – vienintelėmis laukinėmis beždžionėmis Europoje. Nepraleiskite progos aplankyti Šv. Mykolo urvą – įspūdingą gamtos stebuklą su stalaktitais ir stalagmitais, kuris, pasak legendos, turi tunelį, vedantį tiesiai į Afriką.

Visa kelionė bus kupina įspūdžių ir nepakartojamų vaizdų, kuriuos prisiminsite ilgai.

Gido paslaugos ir bilietai įskaičiuoti.

Pasirinkite pageidaujamą datą ir laiką

Calendar is loading...

Rezervacijos tipas*:

Pasirinkite ekskursiją:

Vardas*:

Pavardė*:

Email*:

Žmonių skaičius:

Telefono numeris*:

captcha

Daugiau ekskursijų