Gibraltaras ir zooGibraltaras, Didžioji Britanija100 EUR/asm.

Ką matysite

  • Laisvai bėgiojančias beždžiones
  • Aplankysite D.Britanijos koloniją
  • Pasivažinėjimas lėktuvo kilimo taku
  • Šv. Mykolo urvo  tunelis, vedantis tiesiai į Afriką.
  • Europe point švyturį
  • Nuostabias atodangas į Gibraltarą, Ispaniją ir Afriką
  • Zoologijos sodą 

Programos aprašymas

Ar kada nors norėjote pamatyti beždžiones, laisvai bėgiojančias Europoje? O gal keliaudami per pietų Ispaniją tikėjotės atsidurti Didžiojoje Britanijoje? Ar kada nors važiavote savo automobiliu ant lėktuvo kilimo ir tūpimo tako? Visa tai galite patirti viename iš unikaliausių Europos kampelių – Gibraltare. Be to, legendos byloja, kad iš Gibraltaro Šv. Mykolo urvo yra tunelis, vedantis tiesiai į Afriką.

Mūsų patyrusi komanda saugiai nuveš jus į Gibraltarą ir patars, kaip pamatyti visą šio nepakartojamo krašto grožį. Kelionė prasidės įspūdingu pakilimu į Gibraltaro kalną, kur galėsite mėgautis nuostabiais vaizdais, aplankyti istorines fortifikacijas ir susipažinti su garsiosiomis Gibraltaro beždžionėmis – vienintelėmis laukinėmis beždžionėmis Europoje. Nepamirškite aplankyti Šv. Mykolo urvo – įspūdingo gamtos stebuklo su stalaktitais ir stalagmitais, kuris, pasak legendos, turi tunelį, vedantį tiesiai į Afriką.

Po nuotykių Gibraltare vyksime į zoologijos sodą Selwo Aventura. Šiame zoologijos sode matysite įvairius gyvūnus, įskaitant:

– 🐘 Dramblius
– 🦒 Žirafas
– 🦓 Zebrus
– 🐆 Leopardus
– 🐅 Tigrus

Visa kelionė bus kupina įspūdžių ir nepakartojamų vaizdų, kuriuos prisiminsite ilgai.

Bilietai ir gido paslaugos į kainą įskaičiuoti. Dėl išsamesnės informacijos ir rezervacijos prašome kreiptis individualiai. Taip pat galime padėti suplanuoti visą jūsų kelionę, užtikrindami, kad patirsite viską, ką Gibraltaras ir Selwo Aventura turi geriausio!

Pasirinkite pageidaujamą datą ir laiką

Calendar is loading...

Rezervacijos tipas*:

Pasirinkite ekskursiją:

Vardas*:

Pavardė*:

Email*:

Žmonių skaičius:

Telefono numeris*:

captcha

Daugiau ekskursijų